MISTERIOZNO UBOJSTVO

MUČKI LIKVIDIRANA PIJANISTICA SVJETSKOG RENOMEA Našli je u stanu nakon što ju je netko upucao u glavu: 'Svi smo u šoku'

 nataliastrelchenko.com

Policija je pokrenula istragu nakon što je svjetski poznata pijanistica Natalija Strelčenko pronađena s teškim ozljedama glave u svojoj kući u Manchesteru u nedjelju rano ujutro, nakon čega je preminula.

Liječnici su pokušavali oživjeti 38-godišnjakinju, no bezuspješno. Zbog sumnje na ubojstvo policija je privela 48-godišnjeg muškarca te ga zadržala u pritvoru.

Natalija Strelčenko, poznata i kao Natalia Strelle, porijeklom je Ruskinja te ima malu djecu.

Radila je kao umjetnička direktorica u vijeću međunarodne muzičke akademije Menestrelles u Parizu te je trebala svirati na nekoliko koncerata kasnije ove godine diljem Europe.

Na svojoj službenoj internetskoj stranici sebe je opisala kao norvešku pijanisticu ruskog porijekla te da su je u njezinoj državi smatrali jednom od najslavnijih solo pijanistica međunarodnog kalibra koja je dobivala samo pozitivne kritike.

Šokirani susjedi su kazali kako pijanistice i njezine obitelji često nije bilo doma jer su svako malo bili zajedno po turnejama.

- Dosta izbivaju, oni su glazbenici, vrlo pametni i talentirani - kazala je susjeda Juliana Hulse (31).

- Vidjela sam kako hitna ženu odvozi u bolnicu i izgledala je teško ozlijeđeno. Nikad nismo mislili da bi se takvo nešto moglo dogoditi. Svi su u šoku - napomenula je.

Britanska policija izvijestila je kako su zaprimili poziv da je žena napadnuta te potom stigli na mjesto zločina.

Mole za pomoć sve koji imaju neku informaciju koja bi im pomogla razriješiti slučaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:38