STRAVIČAN SLUČAJ

MONSTRUMI IZ SRBIJE Policija u šoku: Uhitili ih zbog krađe, a oni priznali brutalna ubojstva!

Dvojicu muškaraca su ubili hicima iz pištolja i sjekirom, dok je jedan od optuženih ubio vlastitu strinu jer mu nije htjela posuditi novac
 Blic

Kad su policajci iz Čačka nakon dvije i pol godine operativnog djelovanja u rujnu uhitili dvojicu Srbina zbog više od 30 razbojstava i teških krađa, nisu mogli naslutiti da su uhitili zločince koji su možda umiješani u nekoliko brutalnih ubojstava, javlja srpski Blic .

Tijekom saslušanja Darka Pilovića (24) iz kraljevačkog sela Samaila, te Nedeljka (31) i Radenka Tešića (33) iz Goričana, jedan od njih priznao je da su sva trojica počinila dvostruko ubojstvo u Lipnici, koje je šokiralo cijeli Čačak.

Naime, oni su hicima iz pištolja i udarcima sjekirom po glavi i tijelu usmrtili Miloja Ostojića (59) i njegovog nećaka Dejana Kolovića (33). Motiv je bio novac.

Međutim, tijekom rekonstrukcije ovog zločina, jedan od optuženika, Darko Pilović, priznao je da ovo ubojstvo nije jedino koje je počinio.

Policiji je rekao da je 20. rujna ubio vlastitu strinu Jagodu Pilović (63) udarcima tupim predmetom u glavu u njenom stanu u Kraljevu.

Navodno ju je ubio jer mu nije htjela posuditi novac.

No zlodjelima tu možda nije kraj. Policija smatra da bi ovo priznanje moglo razriješiti još nekoliko misterioznih ubojstava počinjenih u zadnjih godinu dana na području zapadne i jugozapadne Srbije.

Policija intenzivno provjerava jesu li Pilović i njegova grupa umiješani u dva ubojstva na području Novog Pazara. No nisu htjeli otkriti o kojim se slučajevima konkretno radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 15:20