STRAVA U ENGLESKOJ

Mladi roditelji pod sumnjom da su ubili svoju trogodišnju kćer: Nalazi obdukcije ukazuju na unutarnje ozljede

Natalie Critchley (20), i otac Richard Green (22) iz velike Britanije ispitani su prošle noći i uhićeni zbog sumnje da su ubili svoju kćer.

Naime, roditelji trogodišnje Lie Green prošlog su četvrtka pozvali hitnu pomoć i javili kako se njihova kćer ne osjeća dobro. Bolničari su ubrzo stigli, no unatoč njihovom trudu, djevojčica je umrla na putu do bolnice.

Nakon obdukcije, sva policijska sumnja usmjerena je upravno na njih. Nalazi su, naime, pokazali da je Lie Green, već poznata socijalnim službama, umrla od teških unutarnjih ozlijeda koje su posljedica zlostavljanja.

Par, koji ima još jedno dijete, jednogodišnju djevojčicu, pušten je uz jamčevinu do sljedećeg ispitivanja.

Šokirani susjedi u nevjerici ponavljaju kako su djevojčicu zvali 'malom princezom' - zbog njenog lijepog lica i prekrasnog osmijeha, te plave kose.

- Lia je bila veselo i drago dijete. No, majka je bila tiha i često smo je viđali da gura kolica, a Lia bi se pored nje hihotala. Djevojčica je uvijek izgledala nasmijano i sretno - kazao je jedan od susjeda koji je Liu znao viđati kako se igra na ulici.

- Tim od 30-ak detektiva jučer je posjećivao susjede kako bi dobili bolju sliku o obitelji i kako bi saznali što je točno moglo dovesti do smrti djevojčice, odnosno kak oje zadobila ozljede - kazao je šef detektivskog tima, inspektor Stuart Dixon te dodao kako još moraju razgovarati s članovima obitelji i s prijateljima.

Jedna od poruka ostavljenih među hrpom cvijeća glasila je: 'Mala Lia, uvijek si nas nasmijavala. Počivaj u miru, lijepi anđele.'

Na drugoj je pisalo: ‘Princezo Lia, jako nam nedostaješ, bit ćeš zauvijek u našim srcima.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:20