TRAGIČAN PREVID

MLADA MAJKA UMRLA ŠEST SATI NAKON PORODA Imala tumor na mozgu, a mislili da ima upalu uha

Njene zdravstvene tegobe pripisivali su problemima s trudnoćom, a liječnici su smatrali da pati od infekcije unutarnjem uha
 Facebook

Iako je dva mjeseca trpila bolove, liječnici su tvrdili da 24-godišnja Rosie Kremer iz Cumbrije u Velikoj Britaniji ima infekciju unutarnjeg uha. Zbog strašnih bolova kontaktirala je čak 23 liječnika, i niti jedan od njih nije shvatio da je ozbiljno bolesna.

Tijekom posljednjih mjeseci trudnoće Rosie Kremer, odgajateljica u dječjem vrtiću, patila je od gubitka apetita, glavobolja, vrtoglavice i mučnine. K tome je još počela gubiti sposobnost razgovjetnog govora i koordinaciju pokreta, a pred kraj je plakala od bolova koji su bili toliko jaki da je željela umrijeti. Posljednjih pet tjedana života povela je u krevetu i nije bila sposobna ni ustati.

Njene zdravstvene tegobe ljudi u njenom okruženju pripisivali su problemima s trudnoćom. Tumor na desnoj strani mozga otkriven je CT snimanjem obavljenim sat vremena nakon njene smrti. Njena majka Lesley uvjerena je da je Rosie mogla biti spašena čak sat vremena prije smrti da su otkrili o čemu se radi i da su je drenirali.

Šest sati prije smrti porodila je carskim rezom dječaka Bobbyja Petera nakon 29 tjedana trudnoće. Zakonski skrbnik dječaka je sada njena majka Lesley, koja sada tuži bolnicu. Dječakov otac rastao se od Rosie prije njegovog rođenja, ali ga posjećuje jednom tjedno.

Organi nesretne Rosie Kremer donirani su potrebitim pacijentima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:06