TRAGEDIJA U BEOGRADU

MISTERIOZNA SMRT LJEPOTICE IZ VISOKOG DRUŠTVA 'Očajna sam, izgubila sam jedino dijete'

 Facebook

- Očajna sam, jako je veliki gubitak kad se izgubi jedino dijete i ostaneš sam na ovom svijetu. Teško mi je što moju jedinicu i mene na prljav način provlače kroz medije - rekla je za srpski Blic Nada Bodrožić, majka djevojke koja je u četvrtak ujutro nađena mrtva u hotelu Hayat u Beogradu.

Nada, inače zastupnica u Skupštini Vojvodine, kazala je kako su pojedini mediji iskoristili njenu tugu, zbog čega je sve kontakte i izjave za javnost prepustila odvjetniku koji je kazao kako su mnogi mediji iskoristili Ivaninu smrt za senzacionalno izvještavanje, i da će se, nakon što se utvrde sve pojedinosti Ivanine smrti, mnogi mediji posramiti, a neki vjerojatno i odgovarati.

Tijelo Ivane Bakić Bodrožić (31) pronašla je sobarica u hotelskoj sobi 326, a policija, koja je obavila očevid, sumnja da je djevojka preminula od prevelike doze narkotika.

Prvi rezultati autopsije se očekuju u ponedjeljak, dok će se na rezultate toksikologije čekati još dva tjedna.

Ivana je dugo živjela u Njemačkoj i Austriji, gdje je navodno studirala i radila, ali je često dolazila u Srbiju gdje je slovila za jednu od najljepših djevojaka novosadskog i beogradskog jet-set društva u kojem se kretala, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:26