NEVIĐENA AFERA

MISSICA U BIJEGU Oduzeli joj titulu jer nije htjela povećati grudi pa im s luksuznom tijarom zbrisala u inozemstvo

 Facebook

Veliki skandal potresa elitni svijet mode nakon što su organizatori izbora za Miss Azije i Pacifika naprasno odlučili oduzeti laskavu titulu najljepše Burmanki May Myat Noe (18), optužujući je da je zločesta i nepoštena lažljivica.

May je na natjecanju održanom u Seulu pobijedila još u svibnju, no organizatori su je, kako tvrde, nakon toga poželjeli učiniti još ljepšom pa su je, prije nego što su je pokušali lansirati u glazbene vode, poslali na operaciju povećavanja grudi.

'Mislili smo da treba biti ljepša. Čim smo se sastali s njom, dogovorili smo estetsku operaciju vrijednu 10.000 dolara, sve o trošku sponzora', ispovijeda se šef izbora David Kim i dodaje da je May od samog početka bila 'veliko razočaranje'.

'Njezin je izgled naša odgovornost. Ako nema dobar nos, onda, ako hoće, ide na operaciju nosa. Ako su u pitanju grudi, onda ih ide povećati', pojašnjava Kim.

Tvrdi da su je poslali estetskom kirurgu u Seul, gdje je otputovala s majkom. Sve joj je bilo plaćeno, a trebala se s potpuno novim grudima vratiti nakon deset dana, no ispalo je da se sve otegnulo na gotovo tri mjeseca, a troškovi su eksplodirali.

'Lagala nam je, nije pokazala nikakvo poštovanje prema organizatorima, šefu izbora, menadžmentu, medijima i obožavateljima koji su je i učinili pobjednicom', piše u gnjevnom priopćenju organizatora, koji su u međuvremenu zacrnili njezinu fotografiju na službenoj web stranici izbora te uz nju stavili natpis 'detronizirana'.

Djevojci je navodno plaćen let iz Seula za Yangon u Burmi, no ona se na avion nije ni ukrcala, a malezijski mediji tvrde da je iz Južne Koreje odletjela u vlastitom aranžmanu.

U svakom slučaju, nitko ne zna gdje se May trenutno nalazi, a organizatori su pobješnjeli jer, premda su joj oduzeli titulu, ona im nije vratila tijaru ukrašenu draguljima vrijednima 200.000 američkih dolara.

'Svi znaju da više nije kraljica, ali ona valjda misli da i dalje nosi titulu dok god ima tijaru. E, neće ići', kaže David Kim.

Ipak, izvori bliski posrnuloj manekenki tvrde da će ona ovih dana sazvati konferenciju za novinare i iznijeti svoju stranu priče. Njezina neformalna menadžerica Hla Nu Tun tvrdi da je došlo do nesporazuma oko toga tko će brinuti o razvoju njezine karijere. Organizatori natjecanja htjeli su May uzeti pod svoje, no isto je željela i djevojčina majka.

Inače, May je prva djevojka iz Burme koja je ostvarila uspjeh na nekom međunarodnom natjecanju ljepote nakon što je njezina domovina postupno počela izlaziti iz izolacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 17:24