OTELI IM MOBITEL I 400 EURA

MIGRANT UBIJEN NA GRANICI S MAKEDONIJOM Afganistanci nasmrt nožem izboli Pakistanca i ranili još dvojicu, policija traži napadače

Refugees and migrants arrive aboard the passenger ferry Eleftherios Venizelos from the island of Lesbos at the port of Piraeus, near Athens, Greece, January 23, 2016. REUTERS/Alkis Konstantinidis
 ALKIS KONSTANTINIDIS/Reuters

Muškarac iz Pakistana ubijen je u noći na ponedjeljak u blizini Grčke granice s Makedonijom, a još dvoje ljudi je ranjeno, izvijestili su grčki mediji.

Policija je izvijestila kako je grupa od pet migranata izbola Pakistanca na smrt kraj graničnog prijelaza Evzones, na benzinskoj postaji u blizini sela Idomeni gdje tisuće izbjeglica čeka da nastave svoj put prema Europi.

Petorica muškaraca, navodno Afganistanaca, izboli su Pakistanca u trbuh, ranili još dvojicu te pritom jednom od njih uzeli 400 eura i mobitel. Nakon toga su, kako je kazao policiji manje ozlijeđen muškarac, 'nestali u mraku'.

Dvojica ranjenih muškaraca završili su u bolnici, a jedan je operiran, nakon čega su liječnici kazali kako više nije u životnoj opasnosti.

Istraga je u tijeku i policija traži napadače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:54