ZAGONETNA LIKVIDACIJA

Metkom u glavu u Rimu smaknut paparazzi koji je zagorčavao život holivudskim zvijezdama!

Prije mjesec dana, u misterioznoj prometnoj nesreći, poginuo je njegov kolega iz agencije LaPresse

Paparazzi Daniele Lo Presti, koji je slavu stekao jer je mnoge svjetski poznate zvijezde ulovio u nezgodnim trenucima, ubijen je u petak u Rimu.

Smaknut je jednim metkom u glavu, a pronašao ga je, u lokvi krvi na traci za trčanje, prijatelj s kojim je dogovorio trčanje.

Istražitelji su kazali kako ubojstvo podsjeća na mafijašku likvidaciju, ali ne isključuju mogućnost da ga je ubio netko čije je fotografije posjedovao.

'Za sada još nismo isključili povezanost njegovog posla i ubojstva. Sve provjeravamo, od toga na čemu je radio u zadnje vrijeme do liste telefonskih poziva', kazali su iz policije.

Sumnjivo je i da je prije mjesec dana, u misterioznoj prometnoj nesreći, poginuo njegov kolega iz agencije LaPresse, Danilo Ceretti pa policija sada istražuje i postoji li povezanost između ova dva slučaja.

Lo Presti je fotografirao brojne zvijezde uključujući Rihannu, Beyoncé i Scarlett Johansson. No, njegova je slava poprrimila svjetske razmejere kada je Brada Pitta fotografirao na Malti u društvu mlade asistentice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:44