BEZ GRIŽNJE SAVJESTI

Maloljetnik izudarao, oderao i zapalio psa kojeg su svi voljeli

Policija je isprva sumnjala kako je 14-godišnjak psa htio pojesti, ali kasnije je otkriveno da ga je zapalio kako bi prikrio zločin

Mještani Sivca, najvećeg vojvođanskog sela. su zanijemili nakon što su pronašli raskomadan i spaljen leš voljene seoske lutalice Milice, psa kojeg su obožavali. A da šok bude veći, monstruozni zločin počinio je 14-godišnji dječak!

Psa je usmrtio udarcima u glavu, a potom ga zapalio kako bi prikrio zločin, piše srbijanski Blic . Znao je koliko su ga voljeli svi mještani. Jedino što je policiji negirao bila je optužba za jedenje ostataka nesretne Milice. Sve je pokušao opravdati time da ga je pas napao. U prilog mu ne ide činjenica da je na mjestu gdje je pronađena masakrirana kujica bio zavezan još jedan izudarani pas.

Iako nerado pričaju o negativnim stvarima, mještani nisu mogli prešutjeti da je stariji brat ovog maloljetnog krvnika prije nekoliko godina uhićen zbog silovanja.

Nisu mogli niti prikriti sumnju u to tko je posljednjih mjeseci ubijao pse po selu na razne brutalne načine, od vješanja do premlaćivanja. Prstom upiru u 14-godišnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 03:51