POTRESAN SLUČAJ

MAJKA MONSTRUM Ubila autističnog sina (13) i kćer (9) nakon što je ocu dodijeljeno skrbništvo

Iako se djeca obično predaju isti dan, majka je kazala kako su ona kod djeda i bake u Arizone te da će ih predati za dva dana
 Santa Ana Police

Marilyn Edge, 42- godišnja žena iz Kalifornije, optužena je da je u petak ubila svog 13-godišnjeg autističnog sina i 9-godišnju kćer. Učinila je to samo dva dana nakon što je sud odlučio skrbništvo nad njima dodijeliti njihovom ocu u Georgiji. Policija je o ovom potresnom slučaju odbila iznijeti više detalja pa nije poznato na koji je način majka počinila ovaj stravičan zločin.

U nedjelju ju je policija pronašla u automobilu kojim se zaletjela u stup nakon što je progutala tablete. Kada su je pokušali izvući iz vozila ona je to odbila te je uzela žicu iz automobila i pokušala se udaviti njome. Kada su je u tome spriječili, rekla im je da su tijela njene djece u obližnjem hotelu.

Otac Mark Edge u potpunom je šoku te je trenutno u bolnici.

Njih dvoje bili su u braku 10 godina nakon čega je usljedila mučna brakorazvodna parnica i borba za skrbništvo nad djecom. Iako je sud prvo odredio zajedničko srbništvo Marilyn je to ignorirala i branila mu da viđa djecu. Nakon što ih nije vidio godinu i pol sudac na kalifornijskom sudu prošli je tjedan njemu dodijelio skrbništvo, a odluku je obrazložio njenim 'nerazumnim ponašanjem i upornim otuđivanjem djece od njihova oca'. Iako se djeca obično predaju isti dan majka je kazala kako su ona kod djeda i bake u Arizone te da će ih predati za dva dana.

'Na saslušanju je bila mirna. Nije ničim odavala da bi mogla nauditi djeci', rekao je šokirani sudac.

U slučaju da je proglase krivom Marilyn Edge najvjerojatnije će biti osuđena na smrtnu kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:28