OŠTAR ODGOVOR REŽIMA

Lukašenko nije imao razumijevanja za buntovne djevojke? Prosvjednice iz Femena oteli i mučili u šumi

Djevojke su slavu stekle zahvaljujući atraktivnom prosvjednom preformansu golih grudi

Poznate ukrajinske toples prosvjednice iz političke art skupine FEMEN , koje su nestale u ponedjeljak u Minsku nakon akcije u kojoj su svojim golim grudima jurišale na zgradu KGB-a kao simbola režima Aleksandra Lukašenka , nakon gotovo 24 sata pronađane su pothlađene, izmrcvarene, isprepadane, ošišane i jadne na cesti u šumi pokraj sela Beki kod grada Gomela u smjeru Ukrajine.

Facebook

Odvedene u policiju

Djevojke su slavu stekle zahvaljujući atraktivnom prosvjednom preformansu golih grudi. Postale su neizostavni dekor političkih događanja u Ukrajini i susjednim državama. Došle su tako i u Minsk te za tu prigodu s lažnim lukašenkovskim brkovima i parolama o slobodi za političke zatvorenike te su istupile protiv, kako su rekle, “klaunskog režima”. Njihov show nije sjeo zaštitnicima režima i njegova stožernog lika Lukašenka te su ih ugurali u negrijanu maricu. Ukrajinke su odvedene u postaju na preslušavanje. Policajci su ih zadržali nekoliko sati, a nakon toga - misterij: Ina Ševčenko, Oksana Šačko, Aleksandra Nemčinova i kamermanka skupine FEMEN Kitty Grin jednostavno su isparile. Nakon izlaska iz policijske postaje cure su se javile u Kijev da kreću kući, a nakon nekog vremena njihovi mobiteli samo su oglašavali uznemirujući signal da su “mobilni uređaji isključeni”. Kako ispada, nakon izlaska iz policije neki čudni ljudi, koji se nisu ni predstavili, ugurali su djevojke u kombi te ih odveli u straćaru u šumi gdje su se iživljavali nad njima, ošišali ih, tjerali da gole hodaju po snijegu te mašu nacističkim zastavama, a sve vrijeme su im prijetili ubojstvom.

Facebook

Poziv upomoć

Cure su rekle da su nesilnici sve snimali. Nakon toga ubacili su ih u kombi te ih istjerali na jutarnji mraz. Uspjele su se javiti prijateljima u Kijev, odakle je po njih stigao auto ministarstva vanjskih poslova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:48