PUCNJAVA U HOLLYWOODU

Los Angeles: Ušao u restoran, počeo pucati i ubio četiri osobe

Ozlijeđene su tri osobe, od kojih jedna vrlo teško. Policija traga za nepoznatim napadačem koji se s mjesta pokolja udaljio automobilom
 MyFoxLA.com

LOS ANGELES - Nepoznati je muškarac u subotu u poslijepodnevnim satima po lokalnome vremenu ušetao u restoran te otvorio vatru. Smrtno su stradale četiri osobe, a dvoje je ozlijeđeno.

- Tri su žrtve odmah proglašene mrtvima nakon pucnjave što se dogodila u 16,40 sati (oko 21,40 sati prema našem vremenu) u Hot Spot Mediterranean Cafeu - priopćila je policijska časnica Rosario Herrera te dodala kako je posljednja osoba preminula na putu do bolnice.

Od troje ozlijeđenih koji su hospitalizirani, jedna je žrtva u kritičnom stanju i liječnici se bore za njen život.

Policija je pokrenula potragu za osumnjičenim napadačem koji je opisan kao muškarac u 30-im godinama života. Vjeruje se kako je nakon napada u restoranu u sjevernom Hollywoodu pobjegao u automobilu. Motiv stravičnog zločina nije poznat kao ni jesu li stradale osobe poznavale ubojicu. Policija još ne isključuje mogućnost da je napadač imao pomagače.

Iako su prve informacije govorile da je petero ljudi stradalo, policijsko je izvješće broj žrtava povećalo za jedan. Njihove identitete policija nije otkrila, no prema neslužbenim informacijama, petero su muškarci između 20 i 25 godina. Spol šeste žrtve još nije poznat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:42