BRUTALAN NAPAD

LORENA REBER IDE U ZATVOR Rukama dečku iščupala testise: 'To je jedino što sam mogla zgrabiti'

'Moja jedina nada je da će mi on jednog dana oprostiti', ispričala je Lorena u suzama

Cristina Lorena Reber (46) koja je prije tri godine golim rukama bivšem ljubavniku iščupala testise osuđena je na dvije godine zatvora. Prije izricanja presude sudac iz savezne države Delaware je naglasio da je ovim odvratnim napadom nesretnoj žrtvi uništen život i da je zatvor jedini izbor za napadačicu.

Policijski izvještaj iz 2012. govori da su čuvari zakona u malom gradiću Muncie naišli su na horor prizor u kući pobješnjele Reber. Testisi su bili potpuno odvojeni od muškarčeva tijela, a muškarac obliven krvlju jaukao je u kutu sobe. Dva dana nakon brutalnog napada žrtva se u bolnici znakovitog imena 'Ball Memorial' žalila da mu je rana toliko natekla da ne može ni hodati..

Muškarac je i u ponedjeljak na sudu ponovio da još osjeća bolove i da je osjećaj - neugodan. S druge strane, Reber se uglavnom ispričavala.

- Moja jedina nada je da će mi on jednog dana oprostiti... - pričala je Lorena u suzama.

Čin samog suđenja također je bio zanimljiv. Tako se tužitelj zapitao 'kako je Cristina od svih mogućih dijelova tijela izabrala baš genitalije?'. Odgovor Loreninog odvjetnika je bio:

- To je bio jedini dio tijela koji je mogla zgrabiti rukom...

Reber je na sud pozvala i mnoštvo prijatelja koji su svjedočili da je luda napadačica zapravo - uzorna djevojka.

- Ona je inspiracija, božji izaslanik, naš duhovni vođa - uporno su ponavljali prijatelji, ali očito nije pomoglo... Sljedeće dvije godine Lorena će provesti iza rešetaka!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 05:01