LOŠ SCENARIJ

Lopov pokušao ukrasti policijski automobil pa okrivio Batmana

Neki lopovi doista nemaju sreće, ali kada se spetaljaju s Batmanom onda je samo pitanje vremena kada će završiti iza rešetaka. To je otkrio Micah Calamosca (21), koji je pokušao ukrasti automobil u Pittsburghu, nedaleko od lokacije na kojoj su se snimale scene najnovijeg filma iz serijala o Tamnom Vitezu, piše WPXI .

Micah je otvorio vrata suvozača, istjerao vozača na ulicu i sav sretan požurio sjesti za volan. Nije ni slutio da se nalazi u policijskom automobilu te da je istjerao detektiva iz vozila. Policajac, detektiv Robert DiGiacomo, poslušno je izašao iz automobila, a zatim iskoristio prvu priliku da izvadi pištolj i uhiti kriminalca.

Micah se tada počeo hvatati za slamke i počeo uvjeravati detektiva kako je on zapravo glumac koji samo prati scenarij novog Batmana. Kako je tvrdio, upravo je snimao scenu u kojoj mora ući u automobil i istjerati vozača na ulicu, a onda se odvesti.

Kraj možda nije bio toliko nepredvidljiv kao u hollywoodskom filmu - detektiv mu nije povjerovao pa ga sada čeka optužnica za krađu motornog vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:53