LAGAO ZBOG DJEVOJKE?

Lochte se ispričao zbog ponašanja, prije incidenta tulumario je s atraktivnim Brazilkama

 Instagram

Nakon što je američki plivač Ryan Lochte u nedjelju prijavio kako su on i njegovi kolege opljačkani uz prijetnju pištoljem u taksiju kojim su se vozili u Olimpijsko selo u Riju, ABC News došao je u posjed snimke nadzornih kamera s jedne benzinske postaje koja je pokazala kako jedan od olimpijaca razvaljuje vrata od WC-a te iste noći kad su plivači prijavili incident.

Lochte se nakon svih napisa u medijima putem Facebooka odlučio ispričati za svoje ponašanje.

- Ispričavam se što nisam bio oprezniji i iskreniji kada sam opisivao događaje od toga jutra. Ispričavam se i što sam s velikih sportskih uspjeha ostalih natjecatelja pažnju skrenuo na sebe - napisao je Lochte i nastavio.

- Traumatično je iskustvo naći se s prijateljima u stranoj zemlji s jezičnom barijerom, pogotovo u situaciji kad stranac u vas uperi pištolj i zahtijeva novac kako bi vas pustio - napisao je Lochte, ali nije spomenuo da je čovjek s pištoljem bio djelatnik benzinske postaje koji je pokušao zaustaviti podivljale plivače. Dodao je kako su on i njegovi kolege trebali biti odgovorniji.

A photo posted by Ryanlochte (@ryanlochte) on

- Zbog svega navedenog ispričavam se svojim suigračima, obožavateljima, ostalim natjecateljima, sponzorima, te domaćinima ovog velikog natjecanja. Ponosan sam što mogu predstavljati svoju zemlju na Olimpijskim igrama, a ovo je bila situacija koja se trebala izbjeći - zaključio je.

Lochte je izostavio detalje koji su doveli do onoga što on naziva pljačkom, no sada su se pojavili neki novi detalji koji su prethodili incidentu na benzinskoj postaji. Kako piše Daily Mail, prije nego što su snimljeni na benzinskoj postaji, Lochte i kolege tulumarili su u jednom klubu s dvije djevojke gdje su pretjerali s alkoholom. Otkrivena su i njihova imena.

Riječ je o Lauri Gazzinelli i Mariani Belisario iz Brazila koje su priznale policiji da su se zabavljale s olimpijcima, no i da su nakon izlaska otišli svatko svojim putem. Nakon svega, pretpostavlja se da su Lochte i njegovi kolege lagali o tijeku događaja jer nisu željeli svojim djevojkama priznati da su se zabavljali s drugim djevojkama.

O zajedničkoj noći provedenoj u klubu svjedoči i fotografija koju je Gazzinelli podijelila na Instagramu, a za koju je s prijateljicom pozirala s Lochteom. Lochte je u vezi s manekenkom Kayle Rae Reid koja nije htjela odgovoriti na pitanje u kakvom je odnosu s plivačem trenutačno, a incident nije htjela komentirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:26