PRIČA IZ PREDGRAĐA

KUĆA IZ SNOVA POSTALA NOĆNA MORA Inače mirna domaćica se podemonila i pretvorila im život u pakao

 YouTube screenshot / YouTube

SAN DIEGO Poraz na aukciji za kuću njenih snova natjerao je inače mirnu domaćicu da krene u osvetoljubljivi pohod protiv bračnog para koji je ponudio više od nje.

Nakon poraza, Kathy Rowe (53) iz San Diega započela je eskalirajuću kampanju zlostavljanja kojoj se nije nazirao kraj. Između ostalog, Rowe je mladi par pretplatila na desetine časopisa, poslala im pošiljku pelena za odrasle vrijednu 1.000 dolara, a na kraju je njihovu kuću reklamirala kao odredište lažnih tuluma te postavila njihove fotografije na stranicu za osobna i seksualna poznanstva.

Rowe je dugo tražila dom svojih snova i nakon što je pregledala više od stotinu kuća koje su se nudile u okolici San Diega odabrala je bungalov u španjolskom stilu. No, kuća je zapela za oko i mnogim drugima pa je, osim gospođe Rowe, svoje ponude na aukciji podnijelo još šest stranaka.

Najbolju ponudu u visini od 779.000 dolara dao je bračni par Rice – učitelj za djecu s posebnim potrebama Jerry te njegova supruga Janica koja radi kao mikrobiologinja u dječjoj bolnici.

Ubrzo nakon što su s dvoje male djece uselili u kuću, Rowe im je priredila pravi pakao. Počela je tako što je kuću lažno oglasila na prodaju i potencijalni kupci ubrzo su počeli opsjedati dom obitelji Rice.

U susjedstvu su zatim osvanuli leci koji upozoravaju ljude kako se u njihovu ulicu doselio seksualni prijestupnik, a za prošlo Valentinovo sve su žene u susjedstvu dobile čestitku potpisanu od strane gospodina Ricea. Naravno, on nikada nije poslao niti potpisao takve čestitke.

Za Novu je godinu gospođa Ward putem online oglasa pozvala srednjoškolce na tulum u kuću Riceovih, a na Dan nezavisnosti oglašavala je besplatan vatromet i roštilj u njihovom dvorištu.

Maltretiranje je kulminiralo kad je Jerry Rice na internetu pronašao oglase u kojima njegova supruga nudi seksualne usluge. Njena je slika postavljena uz adresu i poziv da je muškarci dođu posjetiti danju, dok joj je suprug na poslu.

Rowe je odgovarala na poruke upućene na oglas, a jednom je muškarcu odgovorila: 'Volim kad me iznenade, kad se muškarac pojavi na vratima i provali u kuću'.

'Bit će posebno divlje i vrijedno tvog vremena', pozvala je slijedećeg.

Dva su muškarca povjerovala i pojavila se pred kućom Riceovih - jedan je poljubio zaključana vrata dok je drugog Jerry Rice otjerao iz dvorišta.

Kako je vrijeme prolazilo, bračni se par Rice počeo sve više bojati sigurnost. Krenuli su na tečaj samoobrane i investirali u alarmni sustav s kamerama.

Policija je napokon pronašla Rowe nakon što su jedan oglas na stranici za seks povezali s njenim računalom. Uhićena je i optužena za poticanje na silovanje te krađu identiteta.

Priznala je krivnju i osuđena je na godinu dana kućnog pritvora te pet godina uvjetno. Zabranjen joj je i pristup Riceovima na deset godina.

Njezin ju je odvjetnik branio tvrdeći kako je patila zbog pomanjkanja sna, nastalog brigom o kćeri, te stresa uzrokovanog suprugovom bolešću.

Rowe je u intervjuu pokušala objasniti što ju je nagnalo da se pretvori u osvetoljubljivog demona: 'Toliko sam nade polagala u tu kuću. Kad sam ušla, to je bila moja kuća. Bilo je kao da sam čula ptičice i muziku. I onda sam saznala da je nismo dobili. Bio je to razarajući udarac koji mi je slomio srce', pravdala se Rowe.

'Danas sam možda najomraženija osoba u okrugu. Užasna, zla osoba koja je htjela povrijediti fini bračni par. No, nisam imala namjeru nauditi im.'

Zanimljivo je da je gospođa Rowe prije nekoliko godina izabrana kao jedna od 50 najboljih majki u San Diege zbog dugogodišnje brige za hendikepiranu kćer. Nedavno je kupila kuću, udaljenu samo kilometar i po od Riceovih koji zbog toga ne spavaju mirno.

'Mislim da sad ima još više razloga okomiti se na nas i zbog toga smo itekako zabrinuti za našu obitelj', izjavio je Jerry Rice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:37