UBOJSTVO

KRVOPROLIĆE U DEN HAAGU Bosanku ubio ljubomorni muž, našli ga u autu s diplomatskim tablicama s prostrijelnom ranom u glavi

Prvi sudjed koji je poznavao par kaže kako je riječ o obiteljskoj drami, a navodno se žena bojala da će joj djeca biti oteta nakon rastave, zbog čega je policija već ranije dolazila u njen dom

Nizozemski Omroepwest javlja kako je u utorak navečer u Den Haagu ubijena bosanska državljanka Amira B., a prema prvim informacijama ubio ju je njezin bivši suprug koji si je zatim oduzeo život u automobilu.

Nizozemski mediji, citirajući izjave ljudi koji su poznavali par, navode kako je Amira već imala prijetnje supruga od kojeg se rastala prošlog ljeta.

Prvi sudjed koji je poznavao par kaže kako je riječ o obiteljskoj drami, a navodno se žena bojala da će joj djeca biti oteta nakon rastave, zbog čega je policija već ranije dolazila u njen dom.

Policija za sada još ne želi otkriti ime žrtve, no iz policije stižu informacije kako je pronađeni automobil u kojem se ubio muškarac imao diplomatske tablice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:41