HTIO PROMIJENITI IZGLED

KRVAVI OBRAČUN ZBOG DJEVOJKE Novi dečko bivšeg zatukao krampom, uhićen dok se šišao na nulu

 Ottawa County Sheriff's Office

Codi James Antoniello (19) iz američke savezne države Michigan u četvrtak je krampom i bejzbolskom palicom divljački napao neimenovanog 21-godišnjaka. Nakon toga se dao u bijeg, a policiji je mislio umaknuti promjenom izgleda.

Naumio je, naime, obrijati glavu na nulu, ali usred pokušaja da to učini policija ga je uhitila. Nije jasno je li na šišanje otišao kod frizera ili je kosu pokušao ukloniti sam.

Čim je priveden u policijsku postaju, fotografiran je, a na slici se vidi da mu je tjeme dijelom obrijano što je dokaz propale transformacije.

U petak, dan nakon uhićenja, protiv njega je podignuta kaznena prijava, a u međuvremenu je uhvaćen i njegov 16-godišnji kompanjon, koji je zajedno s njim provalio u žrtvin dom.

Operaciju su izveli u noći na prošlu srijedu, oko 2:30 ujutro, a iza svega navodno stoje ljubavni problemi. Antoniello, naime, trenutno hoda s bivšom djevojkom premlaćenog mladića, a tučnjavi je navodno prethodila prepirka na Facebooku.

Fizički je obračun jedva uspio zaustaviti žrtvin otac, nakon čega se Antoniello s prijateljem udaljio iz kuće. Napadnuti 21-godišnjak je trenutno u bolnici s teškim ozljedama, ali je u stabilnom stanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 03:31