PIJANA POSLA

KRŠ I LOM U KAFIĆU Sin pobrao šamar pa pozvao oca s mačetom: Sedmorica završila u bolnici, jednom probijena pluća

 Arhiva

Pomahnitali otac iz srpskog sela Gajdobra uletio je s mačetom u kafić 'XL' u kojoj su bili većinom pijani gosti i ozlijedio sedmoricu, piše Blic.rs.

M. A. je tražio čovjeka koji je ošamario njegovog sina. U neopisivoj gužvi teže je povrijeđen K. L. koji je operiran u Kliničkom centru u Novom Sadu i nalazi se u stabilnom stanju, dok je još šest osoba isječeno po tijelu. Jedan od njih je zadržan na liječenju, dok su petorica nakon ukazane pomoći u Hitnoj stanici u Bačkoj Palanci pušteni na kućnu njegu.

U kafiću 'XL' je bilo više od 100 ljudi kada je u nedjelju oko jedan sat poslije ponoći sav izbezumljen uletio stariji M. A. (59) na poziv svog sina M. A. (31). Prethodno je sin nakon svađe dobio šamar od gosta za susjednim stolom, a policija utvrđuje tko je i kako započeo sukob.

Otac i sin su odmah uhićeni i osumnjičeni za ubojstvo u pokušaju i nanošenje teških povreda. U tučnjavi su povrijeđeni i osumnjičeni jer su brojni gosti pokušavali zaustaviti poludjelog čovjeka udarajući ga stolicama i drugim predmetima.

Jedan od najjačih među njima K. L. zadobio je i najteže povrede, kada je pokušao da jednu djevojku zaštiti od šaka koje su letjele tako što ju je prebacio preko šanka i u tom trenutku je uboden u pluća.

- Bilo je dosta pijanih ljudi, ali sve je bilo u granicama dozvoljenog dok momak nije dobio šamar i jako mu je povrijeđen ego, pa je dozvao oca i tada je počeo kaos čiji kraj se nije mogao predvidjeti - opisuje događaj jedan od gostiju, piše Blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:38