PREMIJEROV KADAR

KONZERVATIVAC VRLO LIBERALNIH NAZORA Ovom si je slikom uprskao obećavajuću kampanju za zastupnika

 Facebook

Mjesto u parlamentu mu je trebalo biti zagarantirano, no ovaj kandidat britanskih konzervativaca baš je uprskao stvar. Naime, Liam Marshall-Ascough imao je odlične šanse da postane zastupnik torijevaca aktualnog premijera Davida Camerona u novom sazivu parlamenta, no kampanju mu je omela fotografija objavljena na Facebooku na kojoj pokušava polizati dekolte svoje prijateljice.

U fotoalbumu pod nazivom 'još nasumičnih noćnih izlazaka' Marshall-Ascough uhvaćen je licem gotovo u potpunosti u grudima svoje prijateljice koja očito uživa u zabavi kao i on. Isplaženog jezika i rukama na njezinim grudima, Marshall-Ascough vjerojatno nije ni pomislio kako bi mu to mogao biti kraj političke karijere. Jedan od njegovih prijatelja kasnije je fotografiju prokomentirao s 'pijandura'.

Dok ne objavljuje fotografije na kojima vodi pijanu predigru, Marshall-Ascough se voli pohvaliti svojim političkim vezama. Tako je objavio sliku na kojoj pozira s britanskim premijerom Davidom Cameronom. Premijer sada zasigurno nije preponosan na činjenicu da je pozirao s kandidatom narušena ugleda.

Greška koju je Marshall-Ascough napravio jest što nije podesio odrednice privatnosti na svojem Facebooku pa je tako sporna fotografija - dostupna svima. Iako je riječ o jednoj fotografiji, utjecaj najpopularnije društvene mreže ne smije se zanemariti.

Velik broj potencijalnih glasača fotku nije doživjelo kao duhovitu stvar.

- Moja je majka razmišljala o tome da glasa za konzervativce, no nakon fotografije Marshall-Ascougha odustala je od te ideje. Želite zastupnika koji ima barem 'zrno soli u glavi'. Ovdje izgleda da lik nema baš dobro rasuđivanje - napisao je jedan od glasača.

Marshall-Ascough, inače stjuard Virgin Atlantica i vijećnik u četvrti Crawley u West Sussexu opisao je nominaciju za zastupnika Strokea kao 'čast i privilegiju'.

Ured za odnose s javnošću Konzervativne stranke odbio je komentirati ovaj slučaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:22