ČUDNA OPORUKA

'KAKO MOŽEŠ BITI TAKO SEBIČNA?!' Preminula žena želi da njenog psa uspavaju, kremiraju i sahrane kraj nje

Stanovnica malenog gradića Aurore u američkoj saveznoj državi Indiani, koja je preminula u studenom ove godine, u oporuci je zatražila da njezinog psa Bellu pokopaju zajedno s njom.

No postoji jedan veliki problem. Naime, njemačka ovčarka je i dalje živa.

Connie Lay je preminula 25. studenog. Njezin odvjetnik Doug Denmure objavio je da njegova klijentica želi da se Bella eutanazira, kremira i pokopa zajedno s njom, ili da se pas pošalje u azil u državu Utu.

- Lay želi da njezina jako dobra prijateljica preuzme brigu o psu, a ako ona to ne želi psa će uspavati i pokopati s preminulom vlasnicom. Također, osobi od povjerenja omogućila je i opciju da psa pošalje u azil u državi Utah, ali ako ta opcija nije moguća zbog previsokih troškova, psa će uspavati - kazao je Denmure.

Također, odvjetnik je kazao medijima da Conniena prijateljica nema rok do kojeg mora donijeti odluku, a pas je trenutno smješten u prihvatilištu za životinje PAWS u Lawrenceburgu u Indiani.

Bella ima povijest agresivnog ponašanja prema ostalim psima, ali i ljudima.

- Bella je potencijalna opasnost za strance i djecu. Lay je umrla u svom domu, a Bella je bila uz nju. Službe nisu ulazile u kuću jer su se bojali napada psa - kaže Denmure, koji ističe da je sve legalno jer je pas bio u njezinom vlasništvu.

U međuvremenu, Bellina priča preplavila je internet, a mnogi od komentatora nazvali su pokojnu Lay sebičnom jer želi ubiti svog psa.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 18:40