MJEŠTANI ZAPREPAŠTENI

JEZIVO BESTIJALAN ZLOČIN Zaklao načelnika općine pa mu odsjekao testise: 'Spavao je s mojom dragom!'

OSIJEK,210703presica u policiji vezana za fantomovo uhicenje te rekviziti i dio plijena,oruzje za bljacku noz i spricaFOTO:ivica pejic-crn-
 Ivica Pejić/CROPIX

PARIZ - Mirno mjesto na sjeveru Francuske potresao je bestijalni zločin kakav se ne pamti. Načelnik Bretteville-le-Rabeta, u kojemu živi tek oko 200 ljudi, pronađen je mrtav i unakažen u noći na petak, a priča koja stoji iza mučkog ubojstva zaprepastila je cijelu Francusku.

Zasad neimenovani 39-godišnji napadač oduzeo je život Dominiqueu Leboucheru (55) jer je posumnjao da se ovaj upustio u ljubavnu vezu s njegovom ženom, s kojom ima dvoje djece.

Iz ljubomore ga je napao nožem - izbo ga je nekoliko puta, a ono što je posebno zgrozilo mještane i širu javnost je činjenica da ga je i kastrirao. Nakon svega je ubio i samog sebe.

Iako se službeno kao motiv zvjerskog ubojstva i kastracije spominje navodna ljubavna afera, mještani Bretteville-le-Rabeta ne mogu vjerovati da je načelnik općine, dugogodišnji vijećnik kojeg su za načelnika izabrali tek prije dva mjeseca, varao svoju suprugu.

I ona sama tvrdi da ne vjeruje u priču o aferi, a slično kaže i njegov zamjenik Yannick Guesnon.

Jedan je mještanin novinarima kazao da je napadač bio kratkog fitilja te da je eksplodirao nakon što je suprugu vidio da u više navrata ide na večernje sjednice općinskog vijeća.

U policiji kažu da je o svemu pokrenuta istraga, koja i dalje traje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:37