NJEMU JE SVEJEDNO

JESTE LI VIDJELI VESELIJU POLICIJSKU FOTOGRAFIJU OD OVE? Zaplijenili mu ‘čarobne’ gljive, evo kako im se nasmijao u facu

 Westmoreland Police

Policija je u domu 41-godišnjeg Davida Kalba pronašla marihuanu, 70 komada gljiva i teglice koje su navodno sadržavale ‘tvari za izradu halucinogenih gljiva’. Kalb je, naravno, odmah uhapšen i priveden, no njemu raspoloženje nije palo.

I policajce, a onda i internet oduševio je svojom ekstatično nasmijanom facom koju je servirao prilikom fotografiranja za policijsku arhivu.

Policija je izašla na teren jer je Kalb tumarao pred susjedovim stanom u Greensburgu u Pennsylvaniji, prilično dezorijentirano, jer je navodno izgubio ključeve. Nakon što su mu pomogli doći do stana, policajci su ondje otkrili pozamašnu količinu marihuane, 70 komada gljiva i teglice koje su navodno sadržavale ‘tvari za izradu halucinogenih gljiva’, prenosi Independent.

Kalb je priveden u zatvor Westmoreland gdje je i pozirao za policijsku fotografiju. Premda je ovo vjerojatno najveselija policijska fotografija koju smo vidjeli, ne znamo kako se Kalb doista osjeća obzirom da je zadržan u zatvoru i mora platiti 10.000 dolara jamčevine.

No, ostaje nepoznato je li Kalb prilikom uhićenja i fotografiranja bio pod utjecajem halucinogena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 20:51