MONSTRUM IZ SAD-a

HIV POZITIVAN SEKSUALNI PREDATOR U krevet odvukao i zarazio desetke žrtava, a sve je i snimio

 Instagram

Stravična priča o svjesnom izlaganju seksualnih partnera virusu HIV-a stiže iz Sjedinjenih Država.

Michael Johnson, 22-godišnji student tajno je snimao vlastite seksualne odnose bez zaštite s najmanje 31 osobom, a nije ih informirao o tome da je pozitivan na virus HIV-a.

U listopadu je student i bivši hrvač Sveučilišta Lindenwood u Missouriju optužen po pet točaka optužnice zbog izlaganja svojih seksualnih partnera HIV-u. Nedugo potom, policija je na Johnsonovu laptopu otkrila snimke seksa, nastale vjerojatno s pomoću tajnih kamera.

- Na laptopu su pronađene 32 snimke Johnsona u seksualnim avanturama, rekao je tužitelj okruga St. Charles Tim Lohmar. Snimljene su tijekom četiri mjeseca u njegovoj sobi studentskoga doma u Lindenwoodu.

Lohmar također ističe kako njegovi partneri vrlo vjerojatno nisu znali da je HIV pozitivan.

Johnson je na internetu poznat kao Tiger Mandingo, a svoje je partnere, uglavnom muškarce, upoznavao putem društvenih mreža (tri Facebook stranice, dva Twitter profila, Vine i Instagram)

Tužitelj okruga St. Charles traži da mu se jave žrtve, odnosno seksualni partneri Johnsona kako bi se pružila zaštita njima i njihovim seksualnim partnerima. Nitko od njih nije znao da postoje snimke.

Johnsonu prijeti doživotna zatvorska kazna ako bude proglašen krivim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:47