RODITELJI U OČAJU

GRAD ZAVIJEN U CRNO Lijepa hokejašica iznenada umrla nakon bitke s embolijom pluća

 Facebook

Američki gradić Winthrop zavijen je u crno. Tamo je, naime, preminula učenica 17-godišnja učenica i zvijezda srednjoškolske momčadi hokeja na travi Kelsey Stoneton.

Ona je prošlog petka kolabirala zbog plućne embolije, da bi samo dan kasnije preminula.

Iza sebe je ostavila nesretne roditelje i mlađu sestru Haley. Trijem njihove obiteljske kuće je postao pravo malo svetište, s obzirom na količinu cvijeća i poklona koje su im sugrađani i prijatelji ostavili.

- Kelsey nam je značila sve. Uvijek se smijala i to je prenosila na našu obitelj. Ne govorim to zato što mi je bila kćer. Ona je bila tako sretna djevojka. Bilo je užitak biti pored nje cijelo vrijeme. Nedostajat će nam jako puno - rekao je otac nesretne tinejdžerke Joel Stoneton.

FOTO: Facebook

Osim nesretnih roditelja, smrt ove djevojke pogodio je i njene prijatelje. Tako je njezina prijateljica Kate Boyman preko Twittera izrazila tugu zbog smrti svoje prijateljice.

FOTO: Facebook

- Vikend je bio kao iz noćne more. Još uvijek ne mogu doći sebi. Žalim sve koji je nisu upoznali - poručila je tužna Kate.

Kako bi se oprostila od sestre, Haley je na Facebooku objavila što osjeća nakon gubitka Kelsey.

FOTO: Facebook

- Upravo smo ostali bez najnevjerojatnije djevojke koju sam upoznala. Bila je jaka, pametna, odlična u hokeju na travi, prelijepa - napisala je Haley.

- Povrh svega, bila je nevjerojatna sestra. Bila je najugodnija osoba koju sam srela, a život bez nje će biti težak. Volim te svim srcem. Najbolja si sestra i nitko te ne može zamijeniti - napisala je tužna Haley.

FOTO: Facebook

Joel Stanton je ovim povodom iskoristio Twitter kako bi poslao poruku svim roditeljima da zagrle svoju djecu i djeci da zagrle svoje roditelje jer nikada ne znate što se može dogoditi.

- Hvala vam što ste donijeli toliko cvijeća ispred kuće. To je velika potvrda onoga što smo već znali - Kels je bila istinska zraka sunca koju ništa ne može zamijeniti. Svi koji žele mogu ostaviti nešto ispred kuće. Molim vas da razumijete ako ne izađemo jer još uvijek pokušavamo shvatiti zašto je preminula - poručio je nesretni otac.

FOTO: Facebook

Opaka bolest, embolija pluća, koja je napala nesretnu tinejdžerku, dolazi iznenada i bez upozorenja tako da ostavlja pacijente da se utrkuju s vremenom kako bi im što prije bila pružena liječnička pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:54