BORBA SVIM SISAMA

GOLI AKTIVIZAM Ukrajinski Femen otvara u Parizu kamp za obuku u ‘seks napadima’!

Nakon nogometaša Andrija Ševčenka simbol Ukrajine ponovno je Ševčenko - Aleksandra, šefica atraktivne i buntovne protestne feminističke art skupine FEMEN čije pripadnice smiono protestiraju svojim poželjnim atributima - grudima.

Mlade i bujne

.

No, vremenom FEMEN je postao pravi hit i jedan od originalnih i ozbiljnih političkih pokreta koji je nadišao ukrajinske okvire. Ovih dana djevojke su registrirale svoju djelatnost u Francuskoj, gdje su u Parizu otvorile međunarodni trening-kamp gdje će obučavati cure s mnogih meridijana za “seks napade”, vjerojatno najatraktivniji i najpoželjniji prosvjedni stožer na svijetu. Mnoge Francuskinje poželjele su dobrodošlicu ukrajinskim političkim seks aktivisticama šetnjom Parizom golih grudi i s tradicionalnim ukrajinskim frizurama i raznobojnim trakicama u kosi. FEMEN bi navodno prvu akciju trebao izvesti pred pariškim islamskim centrom!

Prema tamošnjim medijima, femenice su izazvale pravu pomamu na zapadu Europe i već se stotine tamošnjih cura želi obučiti za prsne prosvjede.

Politička mora

Cure iz FEMEN-a postale su prave profesionalke koje svojim grudima ukazuju na mnoge političke devijacije u Ukrajini i okruženju, a postale su takva politička mora ukrajinskim vlastodršcima da se sigurnosne službe više bave FEMEN-om nego političkim oponentima. Vladajući ukrajinski političari i oni iz okruženja štrecaju se na bijele grudi krhkih ukrajinskih djevojaka.

Čak ih režimski mediji nastoje diskreditirati pa tako TV postaja 1x1 tvrdi da cure mjesečno zarade po tisuću dolara, što bi ih u zemlji s mirovinama od kakvih 25 eura trebalo pribiti na stup srama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:15