STRAVIČNO UBOJSTVO

GLUMICA ISPRIČALA ZAŠTO JE UBILA MAJKU I BAKU 'Nisu mi dale da bebi dam mlijeko. Izvrijeđale su me i ponizile'

 wiki/Facebook

Srpska glumica Teodora Viktorović (39), osumnjičena da je satarom na spavanju, u prisutnosti djece, ubila vlastitu majku i baku, bila je, prema izvješću vještaka, ubrojiva u vrijeme počinjenja zločina, što je i ona potvrdila na saslušanju, piše Blic.

- One su uvijek dulje spavale i morala sam bebi ugrijati mlijeko. Tiho sam prolazila kroz dnevnu sobu, ali sam slučajno zakačila majku. Ona me je pitala zašto ju budim. Odgovorila sam da grijem mlijeko za bebu, a ona mi je rekla: Baš me briga za tebe i za tvoje dijete. Tada mi je prekipjelo, ispričala je Teodora Viktorović.

Također je otkrila na saslušanju da su je majka i baka godinama ponižavale i vrijeđale i da joj se sve skupilo.

Vještačenjem je utvrđeno da je osumnjičena prije počinjenja zločina pila i alkohol. zaključeno je da je ona sposobna sudjelovati u nastavku sudskog postupka.

Teodora je na saslušanju priznala da je 2. ožujka s više udaraca satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku Đukić (91) u stanu, u kojemu su zajedno živjele.

Još uvijek se čeka DNK analiza kojom će biti utvrđeno tko je imao sataru u ruci.

Pod istragom je bio i Teodorin nevjenčani suprug Borislav Stamenkov (39), ali je on pušten da se brani sa slobode. Još nitko nije iznio optužbe koje bi ga teretile za umiješanost u ovaj zločin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:05