DJEVOJKE U UNIFORMAMA

FOTO Slike s Berlusconijevih 'bunga bunga' partija procurile u javnost

Dužnosnici ističu kako je Berlusconi 'ismijao' policiju i 'ozbiljno uvrijedio' medicinske sestre jer je njihove uniforme koristio u striptiz predstavama

Nakon brojnih novinskih članaka o privatnim zabavama talijanskog premijera Silvija Berlusconija u javnost su napokon procurile i fotografije s takvih raskalašenih 'bunga bunga' partija. Policija je do spornih fotografija došla pretraživanjem elektroničke opreme zaplijenjene od djevojaka koje su bile predmetom istraživanja tvrdnji da je Berlusconi plaćao za seks maloljetnim djevojkama.

Na jednoj od fotografija jasno se prepoznaje 32-godišnja TV voditeljica Barbara Guerra koja odjevena u usku policijsku uniformu maše lisicama. Guerra je poznata po svojem pojavljivanju u talijanskom reality šou 'La Fattoria' (Farma) te kao bivša djevojka nogometaša Manchester Cityja Maria Balotellija.

Druga fotografija pokazuje dvije neidentificirane žene kako se spremaju poljubiti dok ostatak foto materijala otkriva i ostale djevojke na zabavi u vrlo provokativnim pozama. Sliku su načinjene u ranim jutarnjim satima u Berlusconijevom domu u Arcoeru, nedaleko od Milana.

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDJE

Dužnosnici ističu kako je Berlusconi 'ismijao' policiju i 'ozbiljno uvrijedio' medicinske sestre jer je njihove uniforme koristio u striptiz predstavama na svojim zabavama. Fraza 'bunga bunga' navodno opisuje seks igru koju je talijanski premijer sa svojim gošćama igrao nakon večere.

Objavljene sporne fotografije dio su izvještaja milanskih tužitelja koji se proteže na čak 20 tisuća stranica. Berlusconi bi se sljedećeg mjeseca trebao pojaviti na sudu gdje ga se tereti za spolni odnos s maloljetnicom te seksualno zlostavljanje u uredu.

Talijanski premijer (74) navodno je davao novac i nakit u zamjenu za seks sa 17-godišnjom trbušnom plesačicom Karimom El Mahrougom poznatijom kao Ruby te još 32 žene u periodu od dva mjeseca. Plaćanje za seks maloljetnicima, do 18 godina, je ilegalno u Italiji.

Također, Berlusconija se tereti da je prošlog svibnja zlorabio položaj kako bi iz zatvora pustio Ruby nakon što je privedena zbog krađe. Talijanski premijer sve optužbe glatko odbacuje duhovito odogvarajući kako su '33 žene u dva mjeseca previše čak i za njega!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:41