SKRIVIO NESREĆU

FOTO Pogledajte pijanog Momira Bulatovića: 'Odeš u kafić, napiješ se i onda te policija uhiti jer si pio'

Bivši predsjednik Crne Gore i premijer SR Jugoslavije zabio se u Mercedes čak dva puta. Nakon što je odbio alko-test završio je u policijskoj stanici
 Miloš Perić/CROPIX

BEOGRAD - Momir Bulatović (54), ratni predsjednik Crne Gore i bivši premijer Savezne Republike Jugoslavije, u alkoholiziranom je stanju noćas skrivio prometnu nesreću u Beogradu.

Poznati crnogorski političar i jedan od najbližih suradnika Slobodana Miloševića svojom je Volkswagen Jettom dva puta udario u Mercedes taksista Ratka Peića (35), a nakon što je odbio alko-test policajci su ga odveli u postaju.

- Prvo me je udario na raskrižju, a zatim kraj autobusne stanice. Nakon što sam izašao iz auta i pokušao ga zaustaviti, gotovo me je pregazio. Otvorio sam vrata njegova auta i izvadio mu ključ iz brave. Nije mogao stajati na nogama koliko je bio pijan - ispričao je za beogradski Blic taksist Peić.

Bulatović se odbio nagoditi i platiti Peiću troškove popravka pa su pozvali policiju. - Odeš u kafić, napiješ se i onda te policija uhiti jer si pio - uz smiješak je cijelu situaciju prokomentirao Bulatović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:33