OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE

FOTO Ovo je monstrum koji je silovao kćeri svoje djevojke: Mučio ih je, a one su mu rađale djecu

 AP

Jorge Iniestra Salas (32), vozač taksija, uhićen je u Meksiku pod optužbom da je u zatočeništvu držao tinejdžerske kćeri svoje djevojke. Jedna od kćeri mu je rodila petero djece. Kao da ovo nije dovoljno, Salas je optužen i za premlaćivanje jedne od njih na smrt, a vjeruje se i kako je 2009. godine ugušio tromjesečnu bebu dok ju je prisiljavao da doji s mrtvog tijela. Mjesec dana je njihova tijela držao u slamovima Meksico Cityja prije nego ih se riješio, bacivši ih pored ceste, u čemu mu je pomogao brat, piše Daily Mail .

Ovim žrtvama se umalo pridružio i još jedan tromjesečni dječačić, koji je premlaćen i u kritičnom stanju odveden u bolnicu. Majka njegove djece, koja danas ima 21 godinu, sada ima troje djece u dobio od pet, četiri i dvije godine, za koja se trenutno brine vlada.

Žrtve su držane u malenoj, prljavoj sobici barikadiranih zidova.

Policija je uhitila i Salasovu majku, braću i sestre, kao i njegovu djevojku zbog zataškivanja zločina.

Sve je počelo 2004. godine, nedugo nakon što je Salas počeo hodati s majkom djevojčica Claudiom Tapia, 44-godišnjom školskom portirkom. Salas se ubrzo uselio, a tada je krenuo teror u kojem je stradavao i Claudijin sin, koji je često bio tučen ukoliko kući ne bi donio dovoljno novca.

Kao i u slučaju Austrijanca Josefa Fritzla , djevojčicama je zabranio odlazak u školu, premjestio ih iz njihova stana u kuću svoje majke i nije ih puštao van.

Trajalo je to godinama, sve dok Claudia nije pozvala policiju. Policija je izjavila kako su sve žrtve patile o Štokholmskog sindroma - cijelo su vrijeme branile Silasove postupke.

Sud neće biti toliko pun razumijevanja kada bude odgovarao za ubojstvo, otmicu i zlostavljanje djece. U zatvoru bi mogao završiti na 30 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 17:36