LOVAC NA MUTNE POSLOVE

Flynt: 'Dajem milijun dolara za Romneyjeve financijske podatke!'

Želi dokumentirani dokaz o Romneyjevom neprijavljenom povratu poreza i pojedinostima o njegovoj "off shore" imovini, bankovnim računima i poslovnim partnerstvima

WASHINGTON - Osnivač pornografskog časopisa Hustlera i samoproglašeni borac za slobodu govora Larry Flynt ponudio je milijun dolara onome tko mu otkrije finacijske podatke republikanskog predsjedničkog kandidata Mitta Romneyja.

Flynt (69) objavio je ponudu u oglasu na cijeloj stranici u nedjeljnom izdanju Washington Posta, a isti će biti objavljen u izdanju USA Todaya u utorak 11. rujna.

Milijun dolara se nudi za dokumentirani dokaz o Romneyjevom neprijavljenom povratu poreza i pojedinostima o njegovoj "off shore" imovini, bankovnim računima i poslovnim partnerstvima.

Romney još nije objavio svoje financije za 2012. godinu.

"Što skriva?", kaže se u tekstu. "Možda ćemo sada saznati", dodaje se uz navedenu email adresu i broj telefona na koje svatko s nekom informacijom može dobiti Flynta.

Flynt, registrirani demokrat, već je više puta javno nudio nagrade za informacije kojima može ocrniti republikance, posebice za njihove bračne nevjere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:12