RAZLOG ZA SLAVLJE

FATALNA KAUBOJKA IVANA RUSHAIDAT Pjevačica i glumica sa svojim bendom objavila prvi singl

Osjećam se baš sjajno. Drago mi je da se konačno sve poklopilo i da smo napokon snimili singl - kaže pjevačica i glumica Ivana Rushaidat koja već dvije i pol godine nastupa sa svojim bendom Little Drop Of Poison. Sada su, nakon izvrsnih obrada pjesama kultnog Toma Waitsa i drugih blues i pop velikana 60-tih godina prošlog stoljeća, odlučili objaviti i vlastiti autorski materijal. Pod imenom Ivana Rushaidat & Rakete predstavili su singl “Bijela buka” koji autorski potpisuju Vlado Mirčeta, Ivana Rushaidat i Marta Muždalo, dok je za produkciju zadužen Coco Mosquito.

- Ovo je ujedno i prva stvar za koju se nadamo da će se naći na našem prvom albumu koji bi trebao izići tijekom ove godine - tumači Ivana. Pripremaju i drugi singl koji bi trebao izaći pred ljeto, a uskoro će u studiju i ozbiljno krenuti raditi na albumu. “Bijela buka” bit će prije objavljena i na Yammat FM kompilaciji koja je u pripremi.

Razloga za dobro raspoloženje i slavlje ima još - baš danas, 6. ožujka, proslavit će i važnu obljetnicu. Naime, kultna predstava teatra Exit “Kauboji”, izvodi se 400 put.

- Da, to je velika stvar - smije se zgodna Ivana koja je tijekom sedam godina nastupanja u predstavi u ulozi fatalne kaubojke Sare Lakomb, te u istoimenom filmu, stekla golemo glumačko iskustvo.

- Znam se šaliti kako mi je rad na “Kaubojima” u stvari bio svojevrsna akademija. Toliko sam toga naučila od kolega, a igrala sam i manje uloge u nekim drugim projektima, da doista mogu biti sretna.

Ipak, priznaje, kada bi je tjerali birati između glume i glazbe, odabrala bi glazbu. Radeći na “Kaubojima” Ivana je pronašla i ljubav s glumcem Rakanom Rushaidatom. Njihov trogodišnji sin Tom, kaže, još nije odlučio hoće li se prikloniti glumi ili možda glazbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 07:54