OPASNOST U ZRAKU

DRAMATIČNO PRISILNO SLIJETANJE AVIONA NA LETU ZA MINNEAPOLIS Potukle se stjuardese, situacija potpuno izmakla kontroli

Amsterdam, Netherlands - April 21, 2015: A Delta Air Lines Airbus A330-300 with the registration N808NW takes off from Amsterdam Airport (AMS) in the Netherlands. Delta is one out of the three major American legacy carriers with its headquarters in Atlanta.
 Markus Mainka / iStock / Getty Images / © Markus Mainka (www.marek-photo.de)

Avion Delta Airlinesa na letu Los Angelesa-Minneapolis prisilno je sletio u Salt Lake City nakon što su se potukle dvije stjuardese, piše britanski Telegraph .

Stjuardese su navodno ušle u svađu oko posla te su svoje razmirice odlučile razriješiti šakama, što je na kraju platila treća stjuardesa koja ih je pokušala razdvojiti pa zaradila udarac u glavu. Zrakoplov je u Salt Lake Cityju ostao 80 minuta prije nego što je nastavio let, navodno bez agresivnih stjuardesa.

Glasnogovornik kompanije zbog nemilog se događaja ispričao putnicima:

- Delta se ispričava svojim putnicima koji su kasnili u Minneapolis zbog neplaniranog stajanja u Salt Lake Cityju uzrokovanog svađom dvije stjuardese. Njihovi postupci ni na koji način ne ocrtavaju vrijednosti i profesionalnost koje očekujemo i tražimo od svih naših zaposlenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:33