UOČI KRVAVOG POHODA

DRAMATIČNA SNIMKA Minutu prije pokolja u Tunisu ubojica snimljen s kalašnjikovom na plaži

Četvero Hrvata vratilo se prijevremeno s odmora u Tunisu nakon terorističkog napada na plaži...
(FILES) - A file picture taken on October 31, 2013, shows tourists enjoying the beach near a four-star hotel in the resort town of Sousse, a popular tourist destination 140 kilometres (90 miles) south of the Tunisian capital. An attack on two tourist hotels in Sousse on June 26, 2015 killed several people, the interior ministry said. AFP PHOTO / BECHIR BETTAIEB
 BECHIR BETTAIEB/AFP

Četvero Hrvata vratilo se prijevremeno s odmora u Tunisu nakon terorističkog napada na plaži prepunoj turista u poznatom odmaralištu kraj grada Soussea na mediteranskoj obali u kojem je poginulo 39 ljudi. Prema riječima turističkog vodiča Davora Milohnića koji je tamo, troje Hrvata se predomislilo i odustalo od povratka.

Tunisu je ukupno u trenutku napada bilo 77 Hrvata. U međuvremenu, jednom hrvatskom mediju javio se mladi bračni par koji je ustvrdio da je zarobljen u Tunisu i “vratiti se može tek u srijedu”.

“Srpska vlada poslala je odmah zrakoplov po svoje državljane, požalili su se. Inače, od 300-400 srpskih državljana, 40-ak ih se željelo vratiti.

Tunis se u međuvremenu oporavlja od šoka nakon novog napada na turiste.

Objavljeno je da je napadač Seifeddine Rezgui (23) student zrakoplovstva koji se bavio breakdanceom. Nekoliko sati prije napada bio je kod kuće i razgovarao s ujakom. - Ponašao se sasvim normalno i pričao o studiju - rekao je njegov stric Ali Bin Muhammad Rezgui.

Sky News je u međuvremenu objavio ekskluzivne snimke ubojice kako hoda po plaži s kalašnjikovim u ruci nekoliko minuta prije nego li je krenuo u krvavi pohod, a na YouTubeu se pojavila snimka snimljena s hotelskog balkona koja navodno prikazuje Rezguija kako bježi s plaže nakon masakra.

Ekskluzivne snimke ubojice prije pohoda pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 15:43