PUTNIČKA ODISEJA

DRAMA 300 PUTNIKA U AUSTRALIJI Satima nisu smjeli napustiti ograđenu vojnu zonu... gladni i žedni

 Twitter

SYDNEY - Stotine putnika na zrakoplovu United Airlinesa nisu se nadale da će se njihov dugi let iz SAD-a u Australiju pretvoriti u petak u još dulju odiseju.

Zrakoplov na letu iz San Francisca za Sydney trebao je sletjeti u tu zračnu luku, no to je u posljednji trenutak odgođeno zbog smeća na pisti a zrakoplov je preusmjeren u Canberru.

No u toj zračnoj luci nema ni carine ni kontrole putovnica pa je 300 putnika moralo ostati u zrakoplovu.

Tada se pojavio novi problem - posadi zrakoplova isteklo je radno vrijeme i United je objavio kako mora u Canberru poslati novu posadu.

Nakon četiri sata putnicima je ipak dozvoljeno da napuste zrakoplov no nisu smjeli napustiti ograđenu vojnu zonu. Bili su bez hrane, vode, toaletnog papira...

Putnici u ograđenoj vojnoj zoni (FOTO: Twitter)

Kako su prolazili sati putnici su sve više gubili živce a dio njih ljutnju zbog sada već 30-satnog puta ventilirao je porukama na Twitteru.

"Stigla je nova posada i pozvani smo natrag u zrakoplov. Sad ćemo vidjeti koliko će pak to trajati", napisao je na Twitteru putnik Fabio Calabria.

United Airlines zabrinutim obiteljima putnika koji su čekali njihov dolazak u Australiju nije želio davati nikakve informacije pozivajući se na privatnost.

Zrakoplov je na kraju ipak sretno sletio u Sydney.

































Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:51