SLUČAJ ZAPANJIO SVE

'DRAGI BOŽE, ZAŠTO?' Majka vlastitom sinčiću iščupala srce, policajci od šoka završili kod psihologa

 Getty Images

Policija u gradu Alvi na području Clackmannanshirea u središnjoj Škotskoj pokrenula je veliku istragu nakon što je pronađeno tijelo 5-godišnjeg dječaka koji je umro nakon 'gnjusnog i nasilnog' napada, piše Independent.

Dječak je pronađen u petak ujutro u svojoj kući s ozljedama toliko teškim da liječniku koji je također pozvan nije preostalo druge nego proglasiti smrt. Zasad neidentificirana 32-godišnja žena, za koju se vjeruje da je dječakova majka, privedena je zbog sumnje da je odgovorna za smrt.

Glavni inspektor lokalne policije Stephen Sneddon rekao je da trenutno nemaju drugih sumnjivaca. 'Ovo je jako mirno područje i htio bih naglasiti da je ovo jako neuobičajen incident', dodao je i sugrađanima poručio da budu mirni.

Prizor na koji su policajci i djelatnici drugih službi naišli u obiteljskoj kući navodno je bio toliko mučan da su svi redom zatražili psihološku pomoć. Daily Record piše da je majka porijeklom iz Zimbabvea, a neslužbeno se spominje kako je riječ o ritualnom ubojstvu te da je vlastitom sinu, nakon što ga je izbola nožem, iščupala srce.

Susjeda je dječakovu majku opisala kao tihu ženu, a obitelj je u tom kraju živjela tek oko godinu dana. Prozore navodno nikad nisu otvarali i uvijek su na njima držali spuštene zastore.

Stanovnici Alve su u potpunom šoku primili vijest o ubojstvu dječačića. Neki od njih su u blizini njegove kuće donijeli cvijeće i zapalili svijeće, a dio ih je donio plišane medvjediće. Uz jednoga stoji poruka na ceduljici: 'Dragi Bože, zašto?'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:36