ŽESTOKI NAPAD

'DODIK ŠTITI HRVATSKE, A NE SRPSKE INTERESE' Potpredsjednica SDS-a: 'On reagira na sve, očito da je od strane RH i njihovih službi nečim ucijenjen!'

 
 HANZA MEDIA

Potpredsjednica Srpske demokratske stranke (SDS) Aleksandra Pandurević održala je u petak press konferenciju na kojoj je govorila o odnosima sa SNSD-om (Savez nezavisnih socijaldemokrata) i odgovorila na izjave s ranije održane konferencije za medije Nikole Špirića. Među ostalim je spomenula i Milorada Dodika i Hrvatsku.

Govoreći o tzv. aferi "Ušće", Pandurević je kazala da je cilj izvještaja u vezi s ovim slučajem bio da posvađa SDS s dužnosnicima Srbije. Inače, 'afera Ušće' započela je početkom godine nakon što je u tamošnjim medijima objavljen sporni dokument o navodnom praćenju i prisluškivanju dužnosnika Srbije.

"Problem Špirića je što ne zna što piše u izvještaju o kaznenom djelu koji je upućen Tužiteljstvu BiH. Jedini cilj im je bio da zavade SDS s dužnosnicima Srbije. Uhvaćeni su u svojim lažima i sad ne znaju kako da se izvuku iz tog problema".

"Zašto Dodik nije protestirao zbog ploče "Za dom spremni"?", zapitala se zatim Pandurević.

- Zašto ne traži jasenovačku građu nazad? Dodik nam mora objasniti zašto je zaštitnik hrvatskih, a ne srpskih interesa! Gospodin Dodik nijedan jedini benefit od ovog nema. Zašto šuti na sve udare hrvatskih političara na RS? On je temperamentan čovjek koji reagira na sve, izuzev da je od strane Hrvatske i njihovih službi nečim ucijenjen", kazala je Pandurević. Ovo je dio pressice koju u cijelosti prenosi srbijanski N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:49