PREOKRET U ITALIJI

DJEVOJKA S BUNGA BUNGA PARTYJA OTKRILA 'Berlusconi se seksao s Ruby i podmitio me da lažem na sudu'

 Screenshot

Silvio Berlusconi prošlog je tjedna ostao oduševljen nakon što ga je najviši talijanski sud oslobodio optužbi za seks s maloljetnom prostitutkom Ruby.

Ipak, bivši talijanski premijer mogao bi se ponovno naći u sudnici nakon što je bivša manekenka Marysthell Polanco izjavila kako će pomoći tužiteljima u novoj istrazi o seks skandalu.

Polanco je, naime, bila među cijelom grupom djevojaka koje su na suđenju 2011. svjedočile kako nisu ništa čule o seksualnim odnosima između Berlusconija i plesačice Ruby.

No dominikanska escort dama za MailOnline je kazala kako je vidjela, sada 78-godišnjaka kako se seksa s Ruby, i to dva puta.

Polanco tvrdi da joj je Berlusconi dao upute o tome što će reći na sudu, te da joj je unaprijed dao listu pitanja koju će ju pitati tužitelj.

Zauzvrat je, tvrdi starleta, dobivala novac i stan od Berlusconija.

U prosincu Polanco je odlučila progovoriti. Pisala je tužiteljima naglašavajući kako želi surađivati i reći istinu, a sve radi svog novopečenog supruga i kćeri, s kojima sada živi u Švicarskoj.

Za talijanski žuti tjednik Diva e Donna kazala je kako još nije pozvana da da iskaz.

Čini se kako je ljepotica prekinula i posljednju vezu s Berlusconijem: odrekla se stana, koji joj je, kako kaže, donio samo nevolju.

Dok svjedočenje Polanco neće utjecati na prošlotjednu odluku suda, moglo bi biti ključno u paralelnom slučaju koji su mediji prozvali 'Ruby-ter'. Pravosuđe, naime, sumnjiči Berlusconija i dvojicu njegovih odvjetnika da su platili mladim ženama, spomenutim u procesu 'Rubygate', kako bi svjedočile u njegovu korist.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:55