JAKO OSIGURANJE, SPA, TERETANA...

VIDEO FOTO Osuđen kao ubojica, a živio kao kralj: Pogledajte kako izgleda apartman u kojem je tri godine živio Arkanov atentator. Cijena? MINIMALNO 100 eura dnevno!

Ubojica Željka Ražnatovića Arkana je do prošlog tjedna živio u luksuznom apartmanu uz obalu mora u Cape Townu u Južnoj Africi, piše Blic .

Dobroslav Gavrić godinama je u toj zemlji živio pod imenom Saša Kovačević, a sa svojom obitelji duže od tri godine je stanovao u apartmanima u marini ' Waterfront' čija veličina se kreće od 120 do 340 kvadratnih metara, savršeno opremljenih. Iz tog luksuza, čiji dnevni najam iznosi od 100 eura pa na više, Gavrić je upravljao restoranom u Johannseburgu i privatnom tvrtkom.

O kakvom se luksuzu radi jasno govori činjenica da se jedan od apartmana veličine 340 metara kvadratnih prodaje za četiri milijuna eura.

Osim predivnog pogleda koji puca na marinu s luksuznim jahtama, Gavriću su se apartmani vjerojatno svidjeli i zbog jakog osiguranja koje čuva stanare.

Dobroslav Gavrić je 2000. godine osuđen za Arkanovo ubojstvo, ali odlazi iz Srbije za Ekvador. Turistička viza ga 2006. godine dovodi u Južnu Afriku gdje je živio okružen bazenom, teretanom i spa centrom sve do prije nekoliko dana, kada se predao policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:29