VIDLJIVOST: 0

VIDEO: SLIJETANJE AVIONA KROZ GUSTU MAGLU ZASTRAŠUJUĆ JE PRIZOR Brojni letovi u Velikoj Britaniji otkazani su zbog vrlo male vidljivosti, no ne i ovi

 Screenshot/YouTube

Gusta magla već drugi dan ometa letove na britanskim zračnim lukama. Na londonskoj je zračnoj luci Heathrow tako otkazano čak 45 letova, što čini otprilike 10 posto svih odlaznih letova, prenosi Daily Mail.

Uz otkazane letove na Heathrowu, Gatwick također očekuje otkazivanje mnogih letova zbog niske vidljivosti uzrokovane maglom. Letovi iz drugih britanskih i nekih europskih gradova prema Londonu također se otkazuju zbog nemogućnosti osiguranja sigurnog slijetanja.

Na Youtube je procurila video snimka koja pokazuje slijetanje i uzlijetanje zrakoplova kroz maglu i u najmanju ruku djeluje zastrašujuće. Na početku videa sve je u bijelom i vide se tek neki od uređaja na pasti - odjednom, u razmaku od tek nekoliko sekundi, gustu maglu presjeca ogromna grdosija od aviona koja prelijeće toliko blizu da se čini da je tek desetak metara iznad kamere.

Nema sumnje, ovo su neki jako vješti piloti kad slijeću po ovakvom vremenu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 19:34