RANGER ODABRAO

Chuck Norris podržao Newta Gingricha: On će vratiti Ameriku na staze stare slave

Republican presidential candidate former House Speaker Newt Gingrich speaks during a campaign event at the USS Yorktown Friday, Jan. 20, 2012, in Mount Pleasant, S.C. (AP Photo/Matt Rourke)
 AP

Legendarni američki glumac Chuck Norris službeno je podržao kadidaturu Newta Gingricha na predsjedničkim izborima u SAD-u. Norris ga podržava jer, kako veli, vjeruje da će Gingrich pobijediti Obamu i 'vratiti Ameriku u dane njene najveće slave'.

- Ako ste spremno na dobro borbu i na obnovu naše republike, tada vas pozivam da se pridružite mojoj supruzi Geni i meni u podršci i glasovanju za Newta Gingricha kao republikanskog kandidata i zatim američkog predsjednika - poručio je Chuck Norris, inače uvjereni republikanac.

Podrška slavnog glumca Gingrichu bi mogla biti od ključne pomoći, jer trenutno zaostaje za Mittom Romneyjem, drugim kandidatom republikanske stranke.

Norris je na prošlim izborima podržavao Mikea Huckabeeja, ali republikanski kandidat na izborima za američkog predsjednika ipak je bio John McCain.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:24