VASILIJE KAČAVENDA

BLUDNI EPISKOP U PROBLEMU Razvratni porno vladika i bivši doušnik Udbe doživio tešku prometnu

Iako ni vozač ni episkop Vlasilije nisu teže ozlijeđeni, vozilo Audi A4 znatno je oštećeno

BIJELJINA - Umirovljeni episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije (Kačavenda) sudjelovao je u utorak poslijepodne u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila tri kilometra od autoputa Zagreb-Beograd u smjeru Šapca.

Episkop Vasilije, koji nakon povlačenja s čela eparhije Srpske pravoslavne crkve živi u manastiru Svete petke u Bijeljini, za srpske je "Večernje novosti" potvrdio kako je sudjelovao u lančanom sudaru. Njegov vozač, ističe, nije kriv za nesreću te su se odmah vratili u Bijeljinu.

Iako niti jedan od njih nije teže ozlijeđen, episkop Vlasilije navodi kako je "dobro izudarao glavu i dio tijela" dok je vozilo Audi A4 znatno oštećeno. Bili su na putu iz Patrijaršije SPC-a u Beogradu prema Bijeljini.

- Kako sam imao dva moždana udara i dvije kirurške intervencije naravno da ovakve stvari za mene predstavljaju rizik - pojašnjava vladika Kačavenda.

Dodaje kako u dogovoru s liječnicima uzima redovnu terapiju, mora mirovati te će u Općoj bolnici "Sveti vračevi" obaviti radiološko snimanje glave i opširne preglede kako bi se ustanovilo postoje li ozbiljniji problemi.

Podsjetimo, bludnog je vladiku Vasilija Kačavendu Sinod Srpske pravoslavne crkve 2013. zbog njegovih homoseksualnih sklonosti i afera razriješio dužnosti episkopa zvorničko-tuzlanskog .

Beogradski Blic tog seksualnog nasilnika u mantiji optužuje da ga je upravo zbog sklonosti homoseksualnim orgijama ucijenila i zavrbovala jugoslavenska tajna služba Udba. Jugoslavenska tajna policija, ali i neke druge strane obavještajne službe doznale su za sklonosti raspojasanog Kačavende već 60-ih godina 20. stoljeća pa Udba nije propustila priliku da prodre duboko u vrh SPC-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 04:41