PLAMEN SRDŽBE

BIVŠA MU PRIREDILA VATRENI SEKS Ljubomorna Slađana zapalila je mercedes u kojem je zatekla Zorana s dvije cure

young lovers having sex in the car
 Colourbox

Slađana Lazarević (39) iz sela Kusadak u široj okolici Beograda zapalila je mercedes bivšeg dečka Zorana Markovića iz obližnjeg sela Jelenac u trenutku dok je on u autu bio u društvu dviju djevojaka, javlja Blic .

Raskid sa Slađanom skupo je koštao ovog 45-godišnjaka, koji je inače u braku s drugom ženom. Mercedes mu je u potpunosti progutao plamen na cesti u blizini Aranđelovca, a on je zadobio lakše opekline na rukama.

Dvije djevojke, izvjesna Ivana i Gorica, koje su bile s njim u automobilu, nisu ozlijeđene. Incident je potvrđen u policiji u kojoj kažu da će u suradnji s tužiteljstvom u Aranđelovcu protiv Slađane biti podnesena kaznena prijava.

Slađana je u izjavi za Blic potvrdila da je Zoranu zapalila automobil, ali tvrdi da se to dogodilo nakon što je on nju fizički napao i opsovao joj mrtvog sina. Zoran to negira i tvrdi da se sve dogodilo dok je on spavao u automobilu s dvjema djevojkama, a tvrdi da je Slađana bila ljuta zbog njegove odluke da se više ne želi viđati s njom.

- Te dvije djevojke su mi slale poruke i zvale tijekom noći tvrdeći da je Zoran mrtav pijan i da ne može voziti. Imam snimljene poruke i razgovore na mobitelu kao dokaze. Noć prije toga bio je sa mnom. One su mi rekle gdje da dođem i navukle su me. Kada sam došla tamo, zatekla sam ga bez hlača. Odjenuo ih je i izašao iz auta. Odmah me počeo psovati i udarati. On je svojim autom udario moj, ali mi je sve prekipjelo kada mi je opsovao mrtvog sina i tada sam zapalila automobil - kaže Slađana i napominje da je i ona u kontaktu s policijom kojoj namjerava dati iskaz.

Zoran u izjavi za Blic tvrdi drugačije. Navodi da mu je Slađana prije oko mjesec dana razbila vjetrobransko staklo i da nije istina da je on ikada dignuo ruku na nju, kao i da ga nikada nije prijavila policiji.

- Slađana me zvala tijekom noći, ali ja se nisam javljao. Ne znam kako me je pronašla. Odmah je svojom golf jedinicom udarila moj mercedes. U tom trenutku sam spavao pa su prvo dvije djevojke izašle iz auta. Slađana je izašla iz auta i bacila nešto čime je zapalila mercedes. Izašao sam i ja, ali je ona već otišla. Dobio sam opekline na rukama. Odmah smo zvali policiju. To je učinila zato što više nisam htio biti s njom - kaže Zoran.

Slađana navodi da je sa Zoranom u vezi 19 mjeseci, ali i da je ranije bilo problema, da ju je više puta tukao, kao i da su je ove iste djevojke Ivana i Gorica zvale i uznemiravale.

- Dva puta sam prijavljivala policiji da me tukao. Bila sam sva u modricama i nisam se mogla pojaviti na poslu. Tukao me više puta, ali nisam smjela zbog njegovih prijetnji ništa prijaviti. Ove dvije djevojke su me zvale i ranije. Zvale su i njega kada je spavao kod mene i pisale mu: 'Gdje si, ljubavi'. Meni su slale poruke dok su s njim: 'Popela sam se na njega...'. On se zaklinjao u djecu da se više ne čuje i ne viđa sa njima - kaže Slađana za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 01:58