NESUĐENI SUDNJI DAN

BIO JE UVJEREN DA U PROŠLU SRIJEDU NASTUPA SMAK SVIJETA Evo kako je vođa kršćanske zajednice objasnio zašto smo još svi živi

 NTsOMZ

Lider američke kršćanske zajednice, koji je najavljivao da će 7. listopada nastupiti Sudnji dan, u četvrtak, dan poslije nesuđenog smaka svijeta, na internetu je objavio priopćenje kojim nastoji pojasniti što je pošlo po krivu.

Chris McCann, čelnik zajednice 'eBible Fellowship', napisao je da je već neko vrijeme smatrao da će 7. listopada najvjerojatnije doći do kraja svijeta.

'Vjerovali smo da postoji velika vjerojatnost da će Bog krenuti s uništenjem svijeta toga dana. Bilo je toliko informacija u Bibliji koje su upućivale na taj datum tako da smo ga bili slobodni podijeliti s drugima. Ali, čitavo smo vrijeme isticali da je riječ o velikoj vjerojatnosti. S obzirom da je danas 8. listopada, očito je da smo pogriješili u vezi smaka svijeta 7. listopada', napisao je između ostalog McCann.

No, on je i dalje uvjeren da je pitanje trenutka kada će do smaka svijeta doći.

'To vam je kao kada smrtno bolestan pacijent poživi dulje nego što su mu dali liječnici. Kažu mu imaš 6 mjeseci ili godinu dana, a on ostane živ i nakon tog perioda. Ali on je i dalje smrtno bolestan. I dalje je sigurno da će umrijeti od bolesti. Samo je pitanje kada će do toga doći', oštroumno je primijetio McCann.

Nedugo nakon objave priopćenja u razgovoru za britanski The Guardian izjavio je da 'Bog zna točno kada će Sudnji dan nastupiti' te da će on nastaviti pomno proučavati Bibliju ne bi li otkrio pravi datum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:22