ČISTAČICA JE ČUVALA

'BILL, TI ME NE MOŽEŠ ODBITI JER SAM PREVIŠE SLATKA I DIVNA' Pronađena snimka na kojoj Monica zavodi Clintona

Četverominutni razgovor, u kojemu pokušava namamiti Clintona da se vide, bio je snimljen, no smatralo da je snimka uništena nakon razotkrivanja njihove veze

- Budući da ćeš sutra navečer biti sam, imam za tebe dva prijedloga, od kojih nijedan nije taj da me ne vidiš. Mogla bih se razodjenuti i početi... pa... znam da ne bi u tome uživao? Nadam se da ćemo se poslije vidjeti i da ćeš slijediti moj scenarij i učiniti ono što želim - govorila je Monica Lewinsky u studenome 1997. američkom predsjedniku Billu Clintonu .

Sačuvala snimku

Četverominutni razgovor, u kojemu pokušava namamiti Clintona da se vide, bio je snimljen, no smatralo da je snimka uništena nakon razotkrivanja njihove veze. To ipak nije bio slučaj. Dospjela je u ruke čistačici koju su unajmili prijatelji Lewinsky i koja je materijal trebala uništiti, ali je ipak sačuvala snimku koja je sada izašla na vidjelo.

Posao tajnice

Na snimci Monica uvjerava Clintona da će biti uporna “jer ga doista želi vidjeti”. Na kraju mu nudi dva izbora: mogli bi se susresti u uredu ili pogledati film. Objašnjava mu kako bi mu tajnica trebala isplanirati raspored tako “da se mogu maknuti”, a da se njihov susret ne snima. - Ja bih se mogla ušuljati i možemo imati lijepi mali susret, 15 minuta ili pola sata - tvrdi Lewinsky te dodaje “da je on ne može odbiti jer je previše slatka i divna i jer ubrzo neće više biti ovdje pa da može tako svratiti”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:37