OVISNA O ADRENALINU

KEMIJSKA LABORANTICA IZ ZAGREBA 'Dugo sam bila u vezi s curom, rastale smo se zbog ljubomore, sad imam dečka!'

Elena Mema (28), kemijska laborantica iz Zagreba koja se bavi fitnessom i modelingom, posljednje dvije godine često je u Münchenu, gdje živi njezin dečko, a vesele je nastupi u televizijskim emisijama i snimanje reklama
 Dražen Komar

Elena Mema, 28-godišnja Zagrepčanka, javnosti je poznata kao jedna od finalistkinja izbora za Miss kulta. Bavi se fitnessom i modelingom, snimila je nekoliko motivirajućih videa za vježbanje... Elena za sebe kaže da je ljubiteljica brzih automobila, morske prehrane i nasmijanih ljudi.

Po struci je kemijska laborantica. Nakon srednje škole radila je brojne sezonske poslove, a trčanje i košarka oduvijek su imali posebno mjesto u njezinu životu. Time se bavila i profesionalno, kaže, a bila je među najboljima u osnovnoj i srednjoj školi. Kaže kako je ponosna na svoje diplome i medalje koje je osvojila na raznim natjecanjima. Od ranih dana bavila se manekenstvom, a gotovo deset godina velika je zaljubljenica u vježbanje.

Foto: Dražen Komar

Internet pun videa

Na internetu se može pronaći cijeli niz videa koje je snimila - u kojima vježba i potiče ljude da vježbaju. Na snimkama se može vidjeti kako s lakoćom diže utege, trči na traci, radi sklekove... Upravo u tom poslu vidi se jednog dana. Željela bi se okušati na raznim bodybuilderskim natjecanjima, a uz to otvoriti vlastitu teretanu i savjetovalište. Elena je prošle godine provela nekoliko mjeseci u Milanu, gdje je radila u jednoj autokući. U tom su je poslu najviše zanimale dvije stvari - brzi automobili i kreativnost. No, vratila se kući, a trenutno živi na relaciji München - Zagreb. Za sada planira ostati na tome, kaže.

- Razlog su osjećaji, zapravo. Sretno sam zaljubljena već više od godinu dana... On je najbolji. To je jedan od razloga zašto sada živim u ta dva grada i zašto planiram da tako i ostane. Koliko, to ne znam, ali sada se osjećam izvrsno i odgovara mi živjeti na ovakav način. Kad su se stvari tako posložile, nisam ni na trenutak dvojila što trebam činiti. Čovjek za dobre stvari odmah shvaća da su dobre i živi onako kako osjeća da bi trebao - pojašnjava Elena.

Život u dva grada daje joj više slobode da se posveti svojim planovima. Ne želi previše govoriti o tome dok ih ne ostvari, kaže, ali nam odaje kako planira u našoj zemlji otvoriti kafić ili teretanu. No, ne odaje ni u kojem gradu planira otvoriti te objekte niti kada će to biti. Tajnovito dodaje samo da će otvorenje sigurno privući veliku pozornost.

Foto: Dražen Komar

Kako ja volim vožnju...

Elena bez imalo ustezanja govori o svom ljubavnom životu. Zbog jednog je muškarca odbila snimanje za Playboy, a posebno mjesto u njezinu sjećanju ima jedna djevojka. Dugo su bile zajedno, bile su dobar i stabilan par, no ljubomora druge strane uništila je odnos i rastale su se. Od tada izbjegava ljubomorne partnere - kaže kako joj je zapravo uvijek potrebna osoba koja će je razumjeti i biti tu za nju. No, dramatične scene i sumnjičenja nisu dio scenarija na koje bi ikad više prestala.

Mlada ljubiteljica vježbanja trenutno je na moru. Morala je odraditi nekoliko snimanja i fotografiranja pa je uzela nekoliko slobodnih dana. Kad je na moru, ne vozi, no inače je luda za automobilima. Otkad je prvi put sjela u svoj automobil, a bio je to BMW M3-E46 koji je dobila za 22. rođendan, zaljubila se u vožnju.

- Ovisna sam o adrenalinu. Priznajem da volim skupe i brze aute, ali nisam sponzoruša. Dok sam u Münchenu, vozim se u Panameri i u svom omiljenom Lamborghiniju, kojem odmilja tepam da je moj omiljeni crni vražićak. Teško je ukratko objasniti što je tako dobro u vožnji. Taj zvuk, udobnost, adrenalin i vjetar u kosi ne mogu se opisati, a tuđi pogledi zalijepljeni na vama dok vozite samo podižu dobro raspoloženje. Osjećam se brzo, snažno i moćno - kaže Elena.

Foto: Dražen Komar

Playboy, ja sam tu

Trenutno se najviše bavi fitnessom i modelingom. Priznaje kako ponekad požali što se svojoj drugoj ljubavi, manekenstvu, nije dovoljno posvetila. - Trenutno reklamiram ‘exclusive cars’ i pojavljujem se u raznim glazbenim spotovima i časopisima. Nekoliko sam puta dobila ponudu da se slikam za Playboy, no svaki put sam odbila zbog duge veze koju sam okončala prije dvije godine. Sada mi je žao, jer sada to želim učiniti. Spremna sam, volim sebe i svoje tijelo - poručuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:38