NEDJELJOM U DVA

ŽUPAN ZLATKO KOMADINA ISKRENO 'Da, u SDP-u ima političkog zapošljavanja. Neka stavi ruku u vatru tko kaže da nema'

zagreb, 280612.Sabor.Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina odrzao press konferenciju vezano na medijske natpise da zeli iskoristiti bolest predsjednika parlamenta Borisa Sprema i preuzeti njegovo mjesto u Saboru.Na slici: Zlatko KomadinaFoto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongračić / CROPIX

Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a i župan Primorsko-goranske županije, bio je iskren u emisiji Nedjeljom u 2. Na konkretno pitanje voditelja Aleksandra Stankovića ima li u SDP-u političkog zapošljavanja, hladnokrvno je odgovorio:

- Ima ih! Neka ruku stavi u vatru prvi koji kaže da ih nema. To je suprotno izjavi premijera Zorana Milanovića koji je više puta ponovio da u SDP-u nema zapošljavanja preko političkih veza.

Ipak, Komadina je poslije pokušao ublažiti svoju izjavu, rekavši da ne može znati ima li u SDP-u političkog zapošljavanja. Međutim, odmah je dodao da je to djelomično normalno zato što tako funkcioniraju stranke. Rekao je kako je normalno da se zapošljavaju istomišljenici, ali je napomenuo da je sa stranačkim zapošljavanjem “HNS brljavio više nego SDP”.

Na pitanje je li Aleksandra Kolarić trebala biti izbačena iz SDP-a, Komadina se opet nije složio s Milanovićem.

- Ne bih je ja izbacio odmah. Nisam za to da se za prvi prekršaj odmah dijeli kazna, ali, ona nije nepoznata i morala bi biti svjesna težine svojih riječi - poručio je.

Nije opravdao ni upornost Marine Lovrić Merzel da zadrži novi Audi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:34