SASTAVLJANJE VLADE

ZORAN MILANOVIĆ OBJAVIO NA FACEBOOKU 'SDP nikoga ne pokušava likvidirati, ni fizički ni politički!'

 Tom Dubravec/Cropix

Zoran Milanović jutros je na svom Facebook profilu komentirao odluku Glavnog odbora SDP-a da odbije prijedlog MOST-a za sudjelovanje u tripartitnoj vladi s HDZ-om.

- Glavni odbor SDP Hrvatske je poslao vrlo jasnu poruku kojom se nikoga ne vrijeđa, nikoga pokušava likvidirati ni fizički ni politički, nego se želi nastaviti razgovor i formirati Hrvatski sabor. To je ponašanje jedne zrele i jake stranke u ovom trenutku najjače i najzrelije stranke koja želi dati svoj doprinos - napisao je Mianović pa kazao kako je dobio još jednu podršku za mandatara.

- Dobio sam još jednu podršku za mandatara, za osobu koja će formirati Vladu. Ta podrška je naravno šira od podrške SDP-a, ona je u ovom trenutku i to ponavljam cijelo vrijeme, relativno najveća i najjača i to je bilo jasno od same objave izbornih rezultata i to traje.





Glavni odbor SDP Hrvatske je poslao vrlo jasnu poruku kojom se nikoga ne vrijeđa, nikoga pokušava likvidirati ni fizički...

Posted by Zoran Milanović on Sunday, 13 December 2015




Podsjetimo, u subotu je Glavni odbor SDP-a donio odluku kako neće prihvatiti uvjet MOST-a da na čelu nove vlade bude nestranački premijer, te kako neće prihvatiti uvjet sudjelovanja u tripartitnoj zajedničkoj vladi, nakon čega su uslijedile razne reakcije od strane HDZ-a.

Iz HDZ-a su poručili kako je SDP antireformski, da Milanović pokušava izvesti puzajući državni udar kao i da je Milanovićevoj vladi jedino stalo do fotelja i privilegija. Nakon toga na Facebooku se oglasio i glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić koji je naveo da Milanović laže o pokušajima likvidacije Mosta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 20:03