POSEBNA SAVJETNICA

Zinka Bardić: Da, za Milanovića radim besplatno. Zašto? Pa, volim raditi besplatno

 Vjekoslav Skledar / CROPIX

Premijer Zoran Milanović jučer je imenovao Zinku Bardić, direktoricu strateških komunikacija agencije Madison Consulting, svojom posebnom savjetnicom za odnose s javnošću.

Preko Madisona, nova je posebna savjetnica bila angažirana za SDP. Poslove posebne savjetnice, stoji u priopćenju, obavljat će bez naknade.

Sjajni ljudi

Prije Zinke Bardić, Milanović je imenovao još tri posebna savetnika: Nevena Budaka za znanost, Slavka Goldsteina za kulturu i Sinišu Petrovića za europsko pravo.

Zašto ste pristala raditi besplatno?

Na bilo kakav drugi angažman osim na ovakav, bez naknade, ne bih pristala.

Koji su vam interesi raditi besplatno?

Nije sve u interesima da biste nešto u životu radili. Koji puta je zadovoljstvo staviti svoje vrijeme i iskustvo na raspolaganje onima koji vas to zamole.

Ako govorimo o motivu, moj je pomoći Vladi za koju mislim da ima veliki potencijal i sjajne ljude da svoje projekte i aktivnosti iskomuniciraju prema građanima na što bolji način.

Etički standardi

Očekujete li zauzvrat da će Vlada Madisonu dodjeljivati poslove?

Ne, naprotiv. Madison Consulting čija sam zaposlenica niti je do sada niti će dok sam posebna savjetnica sklapati poslove ili sudjelovati na natječajima za poslove odnosa s javnošću u tijelima državne uprave.

Madison Consulting se uvijek zalagao i zalagat će se za transparentnost u radu agencija za komunikacijski menadžment i poštivanje najviših etičkih standarda profesije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:20