NOĆNA SVAĐA

Ženski obračun u Dubrovniku: Pretukle studenticu pa joj zapalile Mini Coopera?

 Ahmet Kalajdzic / CROPIX

DUBROVNIK - Automobil Mini Cooper u vlasništvu dvadesetrogodišnje B. W. zapaljen je sinoć dok je bio parkiran ispod prozora njene zgrade u ulici Od Gale, piše Dubrovački vjesnik .

Požar je na prednjem dijelu vozila izbio oko 23.35 sati, a ugašen je u 23.45 sati intervencijom dubrovačkih vatrogasaca. Jutros je policija trakama ogradila mjesto događaja i po nalogu državnog odvjetnika obavlja očevid i utvrđuje okolnosti ovog događaja.

Policija je jutros na automobilu pronašla tragove sintelan ljepila koje je netko prosuo po staklu i haubi što je dokaz da je netko namjerno zapalio automobil dvadesetrogodišnjakinje.

Studentica B. W. za Dubrovački vjesnik ispričala je što se dogodilo sinoć tri sata prije nego joj je pred zgradom zapaljen automobil i sumnja da taj događaj ima veze sa zapaljenjem njenog vozila, no je li to tako utvrdit će policija.

Ona tvrdi da su je tukle dvije žene, čijem se automobilu previše približila kod obližnje pekare, a zatim ga zaobišla.

Pratile su je kada je krenula dalje i napale ispred zgrade u kojoj živi prijateljica koju je iskrcala.

- Izbila je tučnjava koja je trajala desetak minuta. To mogu posvjedočiti i iz obližnjeg kafića Centrala. Kad sam pala na pod te dvije osobe su nasrnule na mene i počele me udarati nogama - ispričala je studentica.

Tvrdi kako nema nikakvih neprijatelja i da joj je to sinoć bio prvi sukob u životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:41